Trädgårdsliv & Design


Om mig (uppdaterat)

 

gammalt fotto

                            (bilden är från 1999)

Jag heter Camilla och är nyutbildad trädgårdsmästare med inriktning trädgårdsplanering, vilket innebär att jag ritar trädgårdar. Mest på hobbybas men min önskan är att kunna etablera mig som trädgårdsdesigner. Så om du vill ha hjälp, var inte rädd för att höra av dig!

***

I min blogg skriver jag oftast om min egen trädgård och dess arbete om de olika projeten som jag håller på med. Jag älskar även att ta kort och lägger oftast ut bilder från min egen trädgård men även från olika evenemang runt om Örebro och övriga delar av Sverige. Under vinterhalvåret då trädgården inte tar min tid ängnar jag mig mycket åt inredninig och upprustning av vårt hus från ca 1915. Jag Läser oftast massa trädgårdsböcker och planerar näst kommande trädgårdsprojekt.

”Halva nöjet om att ha en trädgård, är att planera och drömma om den under vintern”

                                                  ***

Då jag inte ägnar mig åt mitt trädgårdsyrke och hobby tillbringar jag min tid med min familj och mina tre barn som är mellan 1 och 9 år. Ett av mina barn har ett funktionshinder och kräver mycket tid och hjälp i hemmet och det kan ibland innebära att jag tar en paus från mitt bloggande. Men jag ska göra så gott jag kan för att inspirera och delge Er mina projekt och planer och fotografier från bland annat min trädgård.

I skrivande stund vill jag också berätta att jag är dyslektiker och jag hoppas att ni som läser på min blogg har överseende för mina stav fel som kan finnas lite här och var.

Mvh Camilla på Trädgårdsliv & Design

 

 

 

 

 

Kommentering avstängd